Korai hozzáférés az új Commonwealth cruiserekhez a 13.2-es frissítéssel! Ezek a hajók Ausztráliából, Indiából, Új-Zélandról és Kanadából származnak. A játék emellett tematikus, állandó álcákat is tartalmaz Delhi, Auckland és Cerberus számára, valamint egy új Commonwealth Team Event Pass-t, parancsnokokat, patch-et, zászlókat és Commonwealth Team prémium konténereket, valamint részleges részleteket is tartalmaz arról, hogyan lehet megszerezni ezt a cirkálót.

Korai hozzáférésű hajók teljes listája

A 13.2-es frissítésben a Commonwealth cruiserek új sora csatlakozik az Early Accesshez saját Tech Tree-vel. A következő hajókkal egészül ki:
Nemzet/Tier/hajó Osztály Korai hozzáférési költség Fejlesztői állapot
commonwealth flag  X Cerberus Cruiser Consecutive Bundle, 19,999doubloon Doubloons 13.2 Early Access
commonwealth flag  IX Encounter Cruiser *CWT containersPremium Container 0.93% 13.2 Early Access
*CWT = 13.2 containersCommonwealth Team Premium Container
commonwealth flag  VIII Auckland Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens1100 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  VII Uganda Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens900 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  VI Hobart Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens500 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  V Delhi Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens200 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  IV Dunedin Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens150 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  III Caradoc Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens100 Tokens 13.2 Early Access
commonwealth flag  II Port Jackson Cruiser Consecutive Bundle, Commonwealth Tokens50 Tokens 13.2 Early Access
A T2-T8 hajók megszerzéséhez szükséges Token teljes mennyisége, beleértve  VIII Auckland , 3000 token  lesz .

Ezek a hajók percenként nagy sebzést tudnak okozni, de szenvednek az alacsony ballisztikus teljesítménytől és a lassú toronyforgástól. A Tier III-tól kezdve ezeken a hajókon másodlagos fegyverként torpedók is vannak. A VII. szintnél a torpedók hatótávolsága megnövelt, és a hajók kiváló lopakodásának köszönhetően rejtve is kilőhetők.

A legtöbb cirkálóhoz hasonlóan a vonalnak is van Hydroacoustic Search, amelynek saját slotja van a Tier IV-ben, és a magasabb szinteken osztozik a Defensive AA Fire-vel. Az V. szinttől kezdve az egyedülálló Commonwealth Crawling Smoke Generator is a saját nyílásában van, és hosszú élettartama lehetővé teszi, hogy a hajók lassan mozogjanak és rejtve maradjanak. A Tier VIII-tól kezdve a hajók a Repair Party szabványos verzióját kapják.

Ezen túlmenően a Commonwealth cirkálók használhatnak egy továbbfejlesztett Submarine Surveillance fogyóeszközt, amely hosszabb hatótávolsággal rendelkezik Tier V-től kezdve, és egy mélységi töltésű légicsapást, amely jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

Elérhetőek lesznek a korábban bejelentett  állandó álcák  V Delhi ,  VIII Auckland és  X Cerberus számára.

A 13.2-es frissítés új tematikus Event Pass-t hoz! Részt vehetsz benne, és két fejlődési vonalon utazhatsz, amelyek rengeteg jutalmat kínálnak. Mindegyik sor összesen 20 szintet tartalmaz – teljesítsd ezeket, hogy megszerezd az összes fő jutalmat, és további jutalmakhoz is hozzáférhess az extra szintek teljesítéséhez.

Megszerezheted Harold Farncomb történelmi parancsnokot 6 képzettségi ponttal, a Commonwealth Team emlékzászlóját, az indiai tigris állandó álcáját  nemzetközösségi zászló  V Delhi számára és a Commonwealth tokeneket az első sorban, valamint egyéb értékes jutalmakat ingyen. A kezdeti 20 szint teljesítése után 2x More Signals tárolót kapsz jutalmul minden extra szint teljesítéseért.

A második folyamatsor  2500  Doubloonért nyitható fel . Feloldása után mindkét haladási vonal minden szintje teljesíthető küldetések teljesítésével vagy mindegyik szint megvásárlásával  1000  Doubloonért . Ez a haladási vonal különféle jutalmakat tartogat, köztük a Gregale, a Canada Day, az Indian Tricolor és a Blue Lagoon   állandó álcákat. Ezenkívül beszerezheti   a Commonwealth tokeneket,dublon dublon Perm CamosNemzetközösségi tokenek

nemzetközösségi zászló  VI Mysore és egyéb értékes jutalmak a fejlődésen keresztül. A kezdeti 20 szint teljesítése után Commonwealth Tokeneket kapsz  Nemzetközösségi tokenek jutalmul az extra szintek teljesítése után.

Nemzetközösségi tokenek
A Commonwealth Team esemény szintjein való haladáshoz a 13.2-es frissítés végéig, valamint a Commonwealth Team Premium konténerekből a 13.2-es és 13.3-as frissítések során. Sorozatos kötegek korai hozzáférésű hajókkal, történelmi parancsnokokkal, állandó álcákkal és a fegyvertár eseménykategóriájában szereplő egyéb tárgyakkal a 13.2. frissítés során. és 13.3.