A 12.6-os frissítés megjelenésével az európai rombolók új ága minden játékos számára elérhetővé válik, hogy kikutassák.

Hajó jellemzők

Ezek az újonc tüzérségi rombolók, amelyek főként fő ütegágyúikra támaszkodnak a csatában. Az ágyúk csak robbanó tölteteket (HE shell) lövedékeket lőnek ki, de jelentős sebzést okoznak egy salvoval. A VIII. szinttől kezdve a lövedékek  lapos röppályájú ballisztikával rendelkeznek.

Az új európai rombolók nagysebességű torpedókat is használhatnak, de legtöbb helyzetben ezeket másodlagos fegyverzetként érdemes figyelembe venni, mivel a sebzésük alacsony és viszonylag rövid hatótávolságúak az azonos szintű hajókhoz képest.

A fogyóeszközök tekintetében a rombolók használhatják a Engine Boostot és Füst Generátort. Tier VIII-tól kezdve külön slotban férhetnek hozzá a Surveillance Radarhoz.

A hajók gyenge rejtőzködéssel rendelkeznek, de a magasabb szinteken masszív életerő-készletekkel bírnak.

Használd a Radart és a Füst Generátort!

Tier VIII-tól kezdve az európai rombolók bemutatják egyik fő jellemzőjüket: a füstgenerátor és a radar kombinációját, amely nagy sugarú az ilyen típusú hajókhoz. Ennek köszönhetően az újoncok képesek hatékonyan észlelni az ellenséges hajókat a térkép legfontosabb helyein. Csak ügyeljen arra, hogy a megfelelő pillanatot válassza ki a használatukhoz, mert a Radar rövid, mindössze 10 másodperces működési idővel rendelkezik. Ezt a hátrányt azonban ellensúlyozza a fogyóeszköz gyors újratöltési ideje.

Ne felejtsd el a torpedókat!

Ne feledkezzünk meg a torpedókról a csata során. Gyors sebességüknek köszönhetően kellemetlen meglepetést érhetnek el ellenségeiken. Ha egy ellenséges romboló rejtőzik a füstben, előre elindíthatod a torpedóidat, és aktiválhatod a Radart, hogy megijesztd az ellenséget.