Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek a gondolatomat egy kicsi szösszenetben.
Hajtott a kíváncsiság és egy rég áhított hajó visszatérése miatt már már megmozdult a cerka de utána már Viagrával se tudtam volna feldobni a kedvem miután ezeket olvastam.

A Wargaming úgy döntött ,hogy megszerezhetjük a Kitakamit (szuper 🙂 ) utána olvasva viszont a devblogban súlyos ára lesz és még meg is említik ,hogy a régi játékosokra gondolnak!!!


Az esemény a 12.11-es frissítés második hetében kezdődik, és a 13.1-es frissítés kiadásával ér véget és szakaszokra lesz osztva.

Jöjjenek a nyeremények:

4 Santa’s Big Gift láda (Lesz a jutalmad ha teljesítetted a 3. szakaszt)
VI Elli cirkáló (Lesz a jutalmad ha teljesítetted a 8. szakaszt)

Elli nyolc 152 mm-es löveggel van felfegyverkezve, amelyek kiváló hatótávolsággal és tüzelési ballisztikával rendelkeznek. Nagy, 37,7 csomós maximális sebességgel rendelkezik.
Ha Ellinek közelharcot kell vívnia akkor mindkét oldalon három gyorsan mozgó torpedóval büszkélkedhet, a fellegvárát védő páncélzattal együtt.
A fogyóeszközök a Hydroacoustic Search és a Defensive AA Fire.

VII FRANCESCO FERRUCCIO cirkáló (Lesz a jutalmad ha teljesítetted a 16. szakaszt)

A hajó nyolc 152 mm-es, nagy lőtávolságú ütegágyúval és egy 360 fokban elforgatható hátsó ütegtoronyal van felszerelve. Hozzáférhet a lapos ballisztikájú HE- és SAP lőszerekhez, amelyek lehetővé teszik a folyamatos nagy hatótávolságú csapást, percenként kisebb sebzés mellett. Különösen az SAP lőszer kivételes ütési szögei vannak, ami rendkívül megbízható sérüléselhárító eszközzé teszi őket. Ezenkívül két négycsöves torpedóvetővel van felszerelve, amelyek bár lassúak,  az alacsony észlelhetőségükkel és 13,5 km-es hatótávolsággal kompenzálják azokat.
A hajó gyengébb páncélzatát és életerejét nagy sebességgel és jó manőverezőképességgel, valamint kiváló rejtőzködéssel ellensúlyozzák. Hozzáfér a füstgenerátorhoz, és választhat a Fighter vagy a Spotting repülőgép között.

X DEFENCE csatahajó (Lesz a jutalmad ha teljesítetted a 40. szakaszt)

A DEFENCE hat darab 356 mm-es fő ütegágyúval van felfegyverezve, amelyek a hajó orrában helyezkednek el, amelyek lövedékenként hatalmas sebzést okoznak. Brit HE kagylóinak nagy a behatolási és tűzesélye, míg az AP kagylóké javított ricochet szögekkel rendelkezik. A nagy kaliberű főütegágyúk veszélyt jelentenek, annak ellenére, hogy percenkénti sebzésük alacsonyabb. A védelem nyolc torpedócsővel is fel van szerelve (az orr mindkét oldalán egyenletesen elosztva), széles kilövési szögekkel.
Fogyóeszközei a Repair Party, a Hydroacoustic Search és a Short-Burst Smoke Generator.

X KITAKAMI (Lesz a jutalmad ha teljesítetted a 80. szakaszt)

KITAKAMI mindkét oldalán öt négycsöves torpedóvetővel van felszerelve, amelyeket egyenként töltenek be. Az újratöltési idők rövidek, így a játékosok dönthetnek úgy, hogy elindítják a torpedókat, amint elérhetővé válnak, vagy idővel felhalmozzák őket, hogy hatalmas pusztítási hullámot szabadítsanak el! Gyors, kisebb sebzést okozó, 12 km-es torpedók állnak rendelkezésre, valamint az Asashiohoz hasonló, 20 km-es mélyvízi torpedók is.
Hajóval ügyelni kell ,hogy lehetőség szerint rejtve maradj mivel kevés életerővel és gyenge páncélzattal van felszerelve és észlelés esetén nagyon hamar elpusztulhat.
Fogyóeszközei a füstgenerátor,  a Motor Boost és Repair Party.

 

Szép szép de most jöjjön a feketeleves!

Az esemény információi:

Az eseménynek összesen 100 szakasza van, mindegyik szakasz költsége:

  • 2400 kutatási pont
  • 1700 Acél
  • 19 000 szén
  • 60 nap World of Warships Premium

Igen jól látjátok az összegek összeadódnak!
Kitakami esetében ahhoz ,hogy kitudjad venni teljesíteni kell az előtte lévő szakaszokat.

Ez esetben a hajó ára ennyibe fog kerülni:

Nah most jön a másik legjobb része a dolognak.

A devblogon közzétett nyilatkozat szerint a közeljövőben az az 2 éven belül a hajó nem lesz megszerezhető!!!!!!

Nah már most kevés olyan játékos van akik régóta játszanak és ilyen mennyiségű készlettel rendelkeznek ……
Egyszóval mindenki döntse el de szerintem ez gusztustalanabb mint anno a Pay To Rico (X Puerto Rico)

De mint mindig a Devblogon megjelent információk alapján felhívják a figyelmünket ,hogy ezek az adatok „változhatnak”