A World of Warships Magyarország 2023-ban jött létre.
Fő feladatának az egységes és áttekinthető játékos közösségek megalapítását és fenntartását tűzte ki célul. A cél elérése és betartása egyértelműen pozitív és hatalmas előrelépést jelenthet a hazai elektronikus sport (eSport) fejlődésében. A közösségeket napi szinten tájékoztatja és informálja mindenről, ami az adott közösségre és annak táborára tartozik. A World of Warships Magyarország megadja a lehetőséget a könnyű átjárhatóságra, így elérve azt, hogy egy játékos ne csak az általa megszokott területen érvényesüljön, hanem adott esetben más teljesen idegen területeken is kipróbálhassa magát.

Célcsoport

  • 18 – 60 éves férfi és nő
  • Alap-, közép- illetve felsőoktatásban tanuló játékokkal ismerkedő vagy aktív játékos
  • Az eSport-ot támogató vagy űző 18-60 éves férfi és nő
  • Egyetemi életben aktívan részt vevő 18-25 éves férfi és nő
  • Hardver és Szoftver gyártó cégek és a termékei iránt érdeklődők

Miért érdemes itt hírdetni?

  • Az országon egyedülálló portál rendszerrel működünk, mely kellően kifejlesztett és az itthon egyre bővülő és jelenleg is több százezer főre tehető online és offline játékosokat szólítja meg elsősorban
  • Az igényes és rendezett felépítés, a napi frissítések naponta többször visszacsalják a leginkább a számítástechnikai termékekre, játékokra, szórakoztató programokra, rendezvényekre teljesen nyitott látogatókat.

Mire nyitott elsősorban a célközönség?

Elsősorban számítástechnikai termékek, hardverek, szoftverek, játékok, rendezvények, akciók, élelmiszerek (például: üdítők, chipsek, egyéb nem alapvető szükségleteket kielégítő élelmiszerek), koncertek, tv adások, irodatechnika, újságok, illatszerek, férfi kozmetikai cikkek, ruházat és cipő, egyéb elektronikai berendezések, mozi filmek, mobiltelefonok, mobil játékok és csengőhangok, szépségversenyek, szabadidős programok, autók, modern technika, hifi, póker, kártya játékok, online játékok, videók, DVD-k …stb.
Ezek csak felsorolt példák, amelyeknek több felmérés ad alapot, ezen kívül a közösség életkorának széles skálája szinte végteleníti az érdeklődési köröket.

Hirdetési felületek és tarifák

Kérje egyedi ajánlatunkat! Jelentkezését követően munkatársaink felkeresik Önt és egy személyreszabott ajánlatot állitanak össze Cége számára, mellékelve a látogatottsági adatokat.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

A Ft/hét fizetésnél egyszerre megrendelhető minimális mennyiség: 1 hét
Felhasználható formátumok: gif, jpeg, flash, html
Maximális méret: 50 kbyte
Anyagleadási határidő: Az első megjelenés előtt 3 munkanappal

Kapcsolat: [email protected]

A World of Warships Magyarország fenntartja a jogot azon hirdetések visszautasítására, melyet közerkölcsbe ütközőnek, jogszabálysértőnek, reklámetikai kódexet sértőnek vél, vagy nem egyeztethető össze a honlap profiljával, filozófiájával.