A Wowshungary.hu folyamatos szerkesztőfelvételt hirdet a csapatába. Várjuk minden kedves kibontakozni kívánó szerkesztő jelölt jelentkezését, főleg olyanokét, akik szeretnének többet tenni közösségükért. Amennyiben rendszeres olvasója vagy az oldalnak, láthatod, hogy a napi feladatok között a hírek írása, a közösséggel való kapcsolattartás, segédletek, videók és sok minden más feltöltésén túl a legfontosabb feladat magának a közösségnek a formálása és folyamatos építése.

Mi a Wowshungary.hu-nál hisszük, hogy a közösségben vannak még felfedezetlen kincsek és ez akár Te is lehetsz. Olyan emberekre gondolunk itt, akik közösségüket és játékukat szeretik legalább annyira, hogy napi 1 maximum 3 órát rá tudnak szánni a szerkesztői feladatokra és ezzel a közösségen belüli elismerést, ismerettséget és természetesen a velejáró hírnevet a közösség további fejlesztésére és formálására képesek felhasználni. Mi mindenkinek adunk legalább egy lehetőséget, így nem szabunk sem korban sem más formában gátat a jelentkezéseknek. Hiszünk abban, hogy a fiatal korosztályban is vannak kibontakozni kívánó és kellő tudással rendelkező játékosok, akiknek helye van az ország legdinamikusabban fejlődő portálcsoportjában.

Csatlakozz Te is és mutasd meg, hogy vagy valaki a közösségben!

Ezen oldalt napi szinten kell felügyelni és friss tartalommal feltölteni különös tekintettel az aktualitások megjelentetésére. Amennyiben otthon vagy a külföldi és hazai forrásokban, akkor biztosan nem lesz ezzel gondod, de természetesen folyamatosan frissülő forrás listánkról bármikor szemezgethetsz neked való megjelenítendő tartalmat (hírek, cikkek, videók, letöltések stb.).
De hogy valójában mik is a feltételek és a feladatkörök? Lássuk.

Feltételek
– magyar nyelv és helyesírás ismerete
– hetente legalább 5-8 óra foglalkozás az oldallal
– kapcsolatteremtő készség, higgadt magatartás
– önálló munkavégzés

Előnyök
– idegen nyelv ismerete (főleg angol, német)
– külföldi források ismerete
– hazai csapatok ismerete
– tapasztalat a szerkesztői feladatok terén

Feladatkörök
– hírező
– moderátor
– képszerkesztő

Részletes feladatkörök
– interjú készítés hazai csapatokkal, játékosokkal
– ÉLŐ közvetítések, beszélgetések, műsorok levezénylése
– MOD-ok hírezése és bemutatása
– pályák hírezése és bemutatása
– külföldi közösségi hírek rövid leírása

Természetesen ezek csak példák voltak, amelyeken felül a szerkesztők teljesen szabad kezet kapnak, hogy adott játékon belül milyen témakört szeretnének boncolgatni.

Csatlakozz hozzánk még ma!